MAGYARORSZÁG ELSŐ
INNOVÁCIÓS TERASZBURKOLATA!
Tovább

Új generációs WPC Teraszburkolat
Nyugat-Európai alapanyagból gyártott
Prémium Magyar Termék!

WELL-DECK WPC teraszburkolat innovatív célokat szem előtt tartva készült, ami különbözik a többi gyártó teraszburkolataitól.
Az előállításánál az egyik legfontosabb szempont, a környezettudatosság volt.
Termékeink minőségére nagy hangsúlyt fektetünk. A fejlett technológiával rendelkező gyártósorunknak köszönhetően elsőosztályú termékeket gyártunk, melyek szinte karbantartás nélkül is hosszú évekig megőrzik küllemüket és jó tulajdonságaikat. Termékeink hosszú élettartamát sokéves ipari tesztek bizonyítják. Ezért nem félünk 20 év garanciát adni termékeinkre.
Burkolat rendszerünk különösen hatékonyan egyesíti a polimer és a fa pozitív tulajdonságait. Ezáltal a profil tapintásra, megjelenésre is természetes hatást kelt, sőt illata is van. A profil felületek megmunkálása által egy olyan érdesített felület jön létre, amely a terméknek természetes külső megjelenést biztosít.

A baleseti kockázat a minimálisra csökkent:

Csúszásveszély | Szálkásodás által okozott sérülések | Vetemedés okozta elakadások

Egyedi saját fejlesztésű medencefedés:

Egyedülálló hazai megoldás a kültéri medencék fedésére. Esztétikus nyitott és zárt állapotban is használható kettős funkciójú terasz. Akár új építésű, akár meglévő medencéjére is telepíthető. Tovább

 

Színválaszték

 

Tartósságot, karcállóságot nagyban befolyásolja, hogy milyen fa illetve milyen műanyag keverékből készül a végtermék. Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak. A színkarakterek ezért szélsőséges időjárási viszonyok esetén is megmaradnak.
Magasan kvalifikált szakemberek állítják elő csúcstechnológia felhasználásával, minimalizálva a minőségi reklamáció és a meghibásodás lehetőségét.

Összeszerelés

Szegőléc
Padlók
Rögzítő klipsz
Csavar
“Párnafa”

Well Deck teraszrendszer telepítési útmutató

 

WELL-DECK WPC teraszburkolat innovatív célokat szem előtt tartva készült, ami különbözik a többi gyártó teraszburkolataitól.

 

Figyelem! A WPC teraszburkolatot minden esetben sík, jó minőségű, lehetőség szerint, apró szemcse szerkezetű betonra kell lefektetni. A kivitelezés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy az aljzat felülete tiszta, száraz, stabil, szilárd és sima. A terasz lejtése legalább 1%-os legyen, amennyiben ez kétséges, úgy használjon hézagoló lapokat, amiket a párnafa profil alá helyezve érheti el a kívánt lejtést. A párnafákat mindig a lejtéssel párhuzamosan kell fektetni, ez biztosítja a víz elfolyását. Ha ezt elmulasztja, a csapadékvíz nem tud elfolyni, ezzel együtt a bent ragadt kosz sem tud tisztulni, így a párnafák között a víz csak pang, büdösödik. Ne felejtse el, hogy a tökéletes, hosszan tartó terasz alapfeltétele a jó szellőzés! A stabil terasz szerkezet érdekében a párnafákat 30 cm-es tengelytávolságokat betartva kell fektetni. A WPC párnafákon, a felső kamrán nagyobb furatot kell kialakítani, hogy a beton dűbelek ezeken átjutva lehetőség szerint alátétekkel, az alsó párnafa kamrában kerüljenek rögzítésre. Amikor a 4 méteres párnafákat lerögzítettük a betonra, valamilyen vágóeszközzel (flex) teljesen vágjuk át 1 méterenként a párnafát, evvel megszakítva a folytonosságát kiküszöböljük a dilatációt. WPC párnafa hosszirányú toldásánál szükséges 10mm dilatációs rést hagyni.

Párnafa rögzítése

welldeck_parnazas1.jpg

welldeck_parnazas2.jpg

A teraszelemek lerakásakor az első sort úgy alakítjuk ki, hogy a kezdő klipszeket az egymás mellé fektetett párnafákra vízmérték vagy zsinór segítségével az önmetszőcsavarral befúrjuk, ezután az első padlóelemet beillesztjük a már előre lefúrt kezdő klipszek alá, a padló elem pozitív fugatakarás felöli oldalával.

welldeck_indito_klipsz2.jpg  welldeck_koztes_klipsz.jpg

Amikor ez megtörtént a padló elem másik oldalára felülről megcsavarozva rögzítjük a köztes klipszet. A többi teraszelemet sorban egymás után rakva, a műanyag köztes rögzítő klipsz fogja össze. Az önmetsző csavarokat nem szabad túl nagy erőkifejtéssel rögzíteni, mert a műanyag párnafákból kiszakadhatnak, és így már nem szolgálják a megfelelő erősségű rögzítést.

Mivel a teraszelemeknek van némi hőtágulásuk, a rendszer sajátossága, hogy a klipszek alatt tágulni és zsugorodni is képes a szál. Amennyiben túl erősen rögzítenénk, úgy gátolnánk a dilatáció lehetőségét. Az utolsó művelet a terasz szerkezet esztétikai lezárása a szegő profillal. Fontos betartani a faltól való távolságot a hőtágulás miatt, mely legalább 5-10 mm legyen.

welldeck_veg+szeges.jpg

 

Termék sajátosságai


Magyarország Első Innovációs Teraszburkolata!

A fa elsősorban a természetes megjelenést, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb adalék anyagok a tartósságot, gondozásmentességet garantálják. Az otthon és az azt körülölelő kert teljes összhangjának megteremtéséhez a következő kültéri felhasználását ajánljuk e burkolattípusnak:

  • medencék körüli burkolatok, tóparti napozóteraszok, stégek;
  • belső udvarok, erkélyek;
  • kerti utak, sétányok, lépcsők;
  • horgász stégek;
  • igényes vendéglők, kávézók, pubok állandó vagy időszakos teraszai;
  • hotelek, panziók, üdülők, apartmanok kültéri burkolatai;
  • kikötők és hajófedélzetek burkolata.

A WPC medencefedésről röviden

WPC teraszburkolat

Ki ne álmodozna medencés kertről? A WPC medencefedéssel mind műszaki, mind esztétikai szempontból kiemelkedő minőségű, modern formatervezésű fedést és teraszburkolatot alakíthatunk ki; akár kettőt az egyben!

A WPC technológia egy hatékony és megbízható kompozit anyagon alapul. A WPC medencefedéshez használt anyag 50%-a európai keményfa őrlemény, a fennmaradó 50%-a pedig kemény PVC. Felülete a biztonságos csúszásgátlás érdekében bordázott, ráadásul mindkét oldala használható.

A WPC medencefedéssel meghosszabbíthatjuk az éves medencehasználati időszakot, és leegyszerűsíthetjük a medencetisztítást. Segítségével a külső szennyeződésektől is óvhatjuk medencénket, az UV sugarak elzárásával pedig redukálhatjuk az algásodást is.

Használja ki Ön is ennek a fantasztikus, innovatív technológiának a lehetőségeit, igényeljen már meglévő, vagy újonnan építendő medencéjéhez WPC medencefedést, és mi garantáljuk az elégedettségét!

További információkkal, vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Teraszépítés? Alkalmazzon WPC teraszburkolatot!

WPC teraszburkolat

Nagyon sok ingatlantulajdonos a kora tavaszi kellemes időt használja ki ahhoz, hogy teraszt építessen, így a nyári időszakban már élvezheti az előnyeit. A kivitelezés során mindig hatalmas dilemmát okoz az, hogy milyen teraszburkolat kerüljön felhasználásra. Az emberek többsége a fát részesíti előnyben, azonban az nagyon kényes, ráadásul gondos karbantartást is igényel. Ha Ön sem tudja még, hogy milyen burkolatot használjon fel a teraszépítéshez, ismerkedjen meg a WPC teraszburkolattal!

A WPC teraszburkolat egyik legnagyobb előnye, hogy nem vetemedik, nem hajlik, hosszú éveken képes megőrizni hibátlan szerkezeti állapotát és esztétikumát. Ellenáll a különböző időjárási tényezőknek: sem az erős napsugárzás, sem a fagy nem károsítja. A WPC teraszburkolat nem igényel különösebb karbantartást, egyszerűen tisztítható szinte bármilyen tisztítószer alkalmazásával.

Ha Ön a tartós megoldásokat részesíti előnyben, a WPC teraszburkolattal garantáltan elégedett lesz! Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Galéria